Badge til Minecookies

EverCalc er markedets hurtigste, nemmeste og mest brugervenlige kalkulationsprogram
til VVS- & El-installatører

Opret din sag

Udfør din beregning

Skab dig et overblik

Send dit tilbud

EverCalc integrerer med dine foretrukne it-værktøjer

ordrestyring
klarpris

EverCalc integrerer med dine relevante grossister

ao
bd
lm
sanistaal
solar

EverCalc samarbejder med dine vigtigste leverandører

danfoss
fm mattsson
viega
grundfos
duravit
blücher
kierulff
oras
aro
wavin

og mange flere ...

Video

Tag din forretning seriøst og få styr på dine tilbud

Succeshistorier fra vores kunder

 Jeg får altid hurtig og kompetent support af EverCalc via den smarte chat-funktion. Desuden er de rigtig gode til at følge op på spørgsmål og kommunikere, hvordan nye funktioner virker. Jeg føler virkelig de tager mig seriøst. 

Kurt Wolf
WOLF VVS

 EverCalc er så nemt at anvende så jeg ikke behøver komme på kursus. Det giver mig samtidig et stærkt visuelt og skarpt overblik over hele min sag og de tilhørende omkostninger. Det er blevet et værktøj som er meget svært at undvære nu. 

Casper Doil
Alpha VVS-Teknik

 I hverdagen er EverCalc enormt tidsbesparende og en stor hjælp når jeg laver tilbudsberegning - uanset opgavens størrelse. Systemet virker altid, om jeg er på kontoret eller derhjemme, og jeg skal aldrig tænke på at opdatere rabatfiler. 

Christian Alexandersen
EnergiTeknikFyn

Priser

Intropris

Standard

DKK 699,- *

  • Hurtige og præcise beregninger med materialeenheder
  • Detaljeret overblik over dine omkostninger
  • 100% kundetilpasset tilbudsbrev

Priser

Hos EverCalc er prisen til at forstå!

Du betaler et fast beløb per bruger/måned. Du får nonstop adgang fra alle dine enheder og indholdet er altid opdateret. EverCalc integrerer også med både grossister, leverandører, indkøbssystemer og sagsstyringssystemer.


Du har mulighed for at prøve EverCalc gratis i 14 dage og du får ikke tilsendt en regning før du aktivt, inde i systemet, har accepteret at fortsætte brugen af EverCalc.

* Eksklusiv oprettelsesgebyr per bruger på DKK 995,-
* Alle priser er eksklusiv moms.

 

NYHEDER

NYHEDSBREV Q2 - 2020
Nye leverandører i systemet.
Variable avancer på materialer.
Justere salgspriser for Enheder og hele sagen.
NYHEDSBREV Q1 - 2020
Se vores nye video og hør hvad kunderne siger om os.
De første 6 leverandører samarbejder nu med EverCalc.
NYHEDSBREV Q3 - 2019
Tilbage fra ferie med genopladede batterier.
Smart grossistopsætning - Altid opdaterede og automatisk importerede nettopriser fra alle grossister.
Kopier nemt en eksisterende sag og spar kostbar tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig EverCalcs nyhedsbrev, og få opdateringer
og andre spændende nyheder direkte i din indbakke


Høj oppetid

EverCalc bor i skyen. Det betyder at både funktionalitet og prisdata altid er opdateret. EL- & VVS-beregning har aldrig været lettere!

Multiplatform

EverCalc er tilgængelig via din browser. Det betyder at du kan foretage priskalkulation og danne tilbud på din mobil, tablet eller PC uanset hvilket styresystem du anvender.

Sikkerhed

Dine data er sikker hos os. Data er opbevaret i Microsofts datacentre, hvilket betyder meget stor sikkerhed, altid tilgængeligt og en garanteret høj oppetid.

Integration

EverCalc kan ikke løse alle opgaver såsom bogføring, indkøb eller sagsstyring og vil derfor integrere med andre systemer du benytter.

Udviklet af brugerne

EverCalc er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. De ved hvad der skaber værdi for EL- & VVS-installatører og det lytter EverCalc til.

Support

Skulle der opstå problemer eller være behov for hjælp, sidder vi klar ved telefonen i hverdage kl. 08:00-16:00 og besvarer e-mails alle dage.

futureFeature

Nye teknologier giver nye muligheder

EverCalc tror på at byggebranchen får brug for professionelle systemer der understøtter den moderne måde at arbejde på. Derfor ser EverCalc altid fremad og forsøger at sætte standarden for, hvad beregning og tilbudsgivning har brug for, ved at udvikle nye funktionaliteter samt integrationer med tredjepartssystemer.

Dette bliver gjort med visionen at EverCalcs kunder ved bedst. EverCalc lytter til sine kunders behov og ønsker samtidig at være opdateret på generelle tendenser i markedet. EverCalc vil bruge data aktivt til at skabe ny viden til gavn for både kunder og samarbejdspartnere.

EverCalc udvikler løbende, hvilket betyder at der hele tiden tilføjes nye funktioner for at give dig det bedste system til at beregne tilbud. Hvis du har forslag eller konkrete ønsker til, hvad EverCalc skal udvikle som det næste, hører vi meget gerne fra dig. Brug kontaktformularen her.OM EVERCALC

Fremtidens behov hos installatører og beregnere ændrer sig hastigt og den teknologiske udvikling skal ikke bremses. Hos EverCalc er vi overbeviste om at beregnings- og tilbudsprocessen, i den tekniske del af byggebranchen, fremadrettet vil foregå via smartphones, tablets og simple webløsninger.


EverCalc vil tage del i den fremtidige udvikling og forbedre byggebranchens tilgængelige softwareløsninger med et ny Cloud-baseret system. EverCalc vil være frontløbere for Industri 4.0.


Vores vision er at skabe værdi hos vores kunder med et nemt og intuitivt system, som giver en hurtig og overskuelig beregnings- og tilbudsproces samt et overblik af det videre forløb når en sag er vundet. EverCalcs prioriteringer er tilgængeligt software, præcise data, tværfagligt samarbejde og komplet overblik.

KONTAKT OS

Vi vil gerne høre fra dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at ringe eller
skrive til os. Uanset hvilken henvendelse du har, sidder vi altid klar ved
telefonen og på mail til at supportere dig bedst muligt.

 

Adresse

Rymarksvej 44
2900 Hellerup

CVR-nr

3837 0863

Telefon

+45 2727 6727