Badge til Minecookies

Tilbage til nyhedsoversigten

NYHEDSBREV Q2 - 2019

Ses vi på VVS-messen?

Kom og mød EverCalc på VVS'19.
Vi glæder os rigtig meget til at deltage på VVS-messen som foregår d. 8. - 10. maj 2019 i Odense Congress Center. Du finder os i hal C på stand 4600.

Det er vores første år på messen og vi ser frem til at fortælle dig, hvorfor vi mener, at vi er din nye fortrukne samarbejdspartner. Ses vi?
 
I har også efterspurgt at EverCalc integrerer med systemer I allerede bruger i forvejen. Derfor kan vi nu præsentere spændende samarbejder med både Ordrestyring og KlarPris. 

 

Ordrestyring

Nu kan du søge i dine eksisterende kunder fra Ordrestyring når du opretter en sag i EverCalc.
Du har samtidig også mulighed for direkte i EverCalc at oprette en ny kunde som automatisk vil blive oprettet i Ordrestyring efterfølgende.
Vi arbejder hårdt på at udvide denne integration med mulighed for også at sende materialer og tilbudsdokument retur til Ordrestyring når en sag er vundet. 

 

KlarPris

Når du har vundet en sag har du mulighed for at sende materialer direkte retur til indkøbskurven i KlarPris og derved spare værdifuld arbejdstid på indkøb af materialer.
Begge integrationer kan sættes op i virksomhedsindstillinger.

 

Dækningsbidrag
per time

Vi har tilføjet "dækningsbidrag per time" som et nøgletal. Nu er det muligt hele tiden at holde øje med tallet gennem sagens stadier. Dette giver dig mulighed for at vurdere sagens potentiale.

Hvad skal vi lave som det næste?

Har du gode idéer eller deciderede mangler til EverCalc, så tøv endelig ikke med at kontakte os så vi kan forbedre systemet. Skriv til os gennem chatten eller ring til os på +45 2727 6727

 
Med venlig hilsen
Tim fra EverCalc
Facebook
LinkedIn
Hjemmeside
 
Copyright © 2018 EverCalc, All rights reserved.
 
EverCalc ApS: Ingerslevsgade 110, 5. th. - 1705 København V. - Tlf. 27 27 67 27 - info@evercalc.com

Adresse

Ingerslevsgade 110, 5. th.
1705 København V.

CVR-nr

3837 0863

Telefon

+45 2727 6727