Badge til Minecookies

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger www.evercalc.dk eller www.evercalc.com (herefter “websitet”), www.app.evercalc.dk eller www.app.evercalc.com (Herefter “applikationen”) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af annoncer, hvis de vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet og applikationen. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet og applikationen anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: www.minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet eller applikationen ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet og applikationen indeholder cookies fra tredjeparter.

Personoplysninger

Generelt på websitet

Personoplysninger, er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved besøg på websitet:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
  • Dit IP-nummer og geografisk placering
  • Hvilke sider og undersider du klikker på (brugsmønster).
  • I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldelse af nyhedsbrev, oprettelse af login eller ved køb af abonnement.

Såfremt du har indtastet informationer som nævnt ovenfor, opbevares disse så længe du som bruger er tilmeldt den pågældende service eller abonnement. Afmeldes service eller abonnement anonymiseres data (Overskrives med 0 eller “Slettet”).

Generelt på applikationen

Som bruger af applikationen arbejder du som udgangspunkt med medarbejderdata og kundedata der indeholder Personoplysninger. Personoplysninger, er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til en specifik privatperson. Når du benytter vores applikation indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du registrerer din virksomhed eller tilføjer brugere, opretter en sag og indtaster kunde- og leveringsoplysninger, kontaktperson m.v. afsender tilbud eller foretager analyser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger for

Alle besøgende:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
  • Dit IP-nummer og geografisk placering
  • Hvilke sider og undersider du klikker på (brugsmønster).

For virksomheden:

  • CVR nr. Virksomhedsnavn, adresse, telefon og e-mail
  • Kontaktpersons Navn, Telefon, Mobil og e-mail

Brugere tilmeldt virksomheden:

  • Navn
  • e-mail

Kunde- og leveringsadresse:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon
  • Fax
  • e-mail
  • Hjemmeside

Vi gør opmærksom på at der ved indtastning af kundedata skal kræves samtykke fra den person man indtaster oplysningerne på, samt henvises til denne Cookie- og Privatlivspolitik.

Desuden sammenkobles information om kunde- og leveringsadresse med indhold i det beregnede tilbud for at kunne oprette tilbudsdokument(er).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at indtastede oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at lave en beregning og generere et tilbudsdokument. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og til at lave statistisk analyse.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til analyse og evt. målretning af annoncering.

Vi benytter her udover en tredjepart (Microsoft Azure) til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis personen det vedrører giver samtykke til det.

Indsigt, Sletning & Anonymisering af data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Lovgivningen giver desuden mulighed for enten at slette data der kan sammenkædes med en privatperson, eller anonymisere den pågældende data. EverCalc har valgt sidstnævnte model, anonymisering.

Det betyder, at nævnte data ved forespørgsel, eller et herefter angivet tidsinterval, anonymiseres ved at overskrive de nævnte data med ordet ”Slettet” eller tallet ”0”, alt efter typen af dataenhed.

Data der kan henvise til en privatperson opbevares i 3 måneder (90 dage) fra sidste redigeringsdato, hvorefter en automatisk overskrivning finder sted, medmindre dataen fortsat er i brug.

Dataen er i brug, såfremt andre lovgivninger, eksempelvis regnskabslovgivningen, afholder os fra at overskrive den, eller når dataene fortsat opdateres, eksempelvis ved oprettelse af nye tilbud eller lignende, hvor Dansk lovgivning umyndiggør GDPR’s krav om overskrivning af data, hvilket betyder at er der sendt et tilbud og er tilbuddet accepteret, skal tilbuddet opbevares i ét (1) år.

Er ovenstående data gemt andetsteds end hos EverCalc, er der naturligvis mulighed for at slette dataene på trods.

Sådan anonymiserer du data i applikationen

Såfremt der ytres krav om anonymisering af persondata, skal EverCalc for nuværende  kontaktes pr. e-mail.

Henvendelse herom kan ske til: support@evercalc.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ud over at sørge for overskrivning af data, er det naturligvis EverCalc’s pligt, at efterspørge sletning hos eventuelle samarbejdspartnere dataene måtte ligge hos. Dette kunne eksempelvis være en medarbejders e-mail i forbindelse med et tillægsmodul, eller lignende.

Husk, at data der ligger lokalt hos jer selv, eller hos andre systemleverandører end EverCalc og hvor forbindelsen ikke er initieret af EverCalc, ikke er omfattet af ovenstående og at det her, er jeres eget ansvar at overholde lovgivningen.

Udgiver

Websitet og Applikationen ejes og publiceres af:
EverCalc ApS
Ingerslevsgade 110, 5. th
1705 Kbh. V
Telefon: 27276727
e-mail: Info@evercalc.dk





Disse coockie- og privatlivsbetingelser er gyldige fra 1. august 2018 og erstatter alle tidligere versioner

Adresse

Ingerslevsgade 110, 5. th.
1705 København V.

CVR-nr

3837 0863

Telefon

+45 2727 6727